Toegewijd partner voor bos, natuur en landschapsbeheer

Welkom bij Borgman Beheer

Borgman Beheer Advies levert al 25 jaar bosbeheerdiensten voor particuliere landgoedbezitters, boseigenaren, overheidsorganisaties en terrein beherende organisaties.

Het flexibele dienstenpakket helpt de hedendaagse beheerder bij een efficiënt beheer in ecologische en economische balans.

Met onze praktijkgerichte aanpak en expertise op het gebied van beheer- en werkplanning, bleswerk, houtmeten, bosexploitatie en logistiek, boomveiligheid(VTA), flora- en faunachecks, GIS-beheer, houtketens, biomassaverwaarding, natuurbrandindexering, scholing en meer, creëren wij de toegevoegde waarde die u nodig heeft.

Wij zijn er voor terreinbeherende organisaties, natuurorganisaties, landgoederen, (semi-)overheden, particulieren, boerenbedrijven, wegbeheerders. Wij zijn er voor uw bos, natuur en landschap, wij zijn er voor u.

Via deze storymap kunt u zien welke werkzaamheden Borgman Beheer onder andere voor u kan uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste nieuws

De aanpak in essentaksterfte door de combinatie Borgman Beheer Advies-Eelerwoude

De essentaksterfte vormt een omvangrijk en zeer urgent probleem in heel Nederland, maar met name in de Provincie Flevoland. De verwachting is dat... »

Energiebos Energiebos.nl
Biomassalland Biomassalland.nl
AVIH/BEON

BBA lid van AVIH (Algemene Vereniging Inlands Hout) en BEON (Bio-energie Cluster Oost-Nederland)